HackingZone Forum
READ HERE:Administratorul Site-ului nu este RESPONZABIL pentru Hack-uri,daca intalniti errori la hack-uri , sau Trojan-uri , sau KeyLogger , Administratorul nu este responsabile pentru astea.Citeste Regulamentu !
Lista Forumurilor Pe Tematici
HackingZone Forum | Reguli | Inregistrare | Login

POZE HACKINGZONE FORUM

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
the_sexy_girl_alive pe Simpatie
Femeie
24 ani
Covasna
cauta Barbat
24 - 47 ani
HackingZone Forum / Hack-Zone / Hacking cu Google Moderat de gaborelll
Autor
Mesaj Pagini: 1
Administrator
Administrator

Din: Timisoara
Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 975
Cred ca majoritatea stiu optiunea File Format din Advanced Search de la Google. Destul de faina treaba nu. Mai putini stiu insa ca poti cauta si alte tipuri de fisiere, nu numai cele specificate in acel ComboBox.

Pai daca asa sta treaba atunci ce ar fi sa cautam niste scripturi php care pot fi analizate si pot fi identificate vulnerabilitatile. Evitam extensia .php pentru ca trec prin parsing si nu ne ajuta prea mult. Asa ca ne orientam pe fisiere de tip include, ce au extensia .inc si nu trec prin parsing cand le vizualizam prin browser.

Intram pe, in casuta de cautare scriem  filetype:inc "mysql_connect()" (mie mysql_connect mi-a venit in minte), da un enter si primim 972 de rezultate. Primul lucru care imi vine in minte este sa vizualizez acele fisiere include si sa gasesc iste interogari sql care pot fi injectate.

Ia vedeti ce gasiti pe-acolo.


_______________________________________

Hack-uri Metin2 , Counter-strike , Hacking-ul nostru Cel de toate Zilele Click !
Bonus 300 puncte promo     
Livrare in 24 ore - Comandati Acum     

pus acum 12 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la